Over izi.TRAVEL

izi.TRAVEL is een app voor Android en Apple smartphones. Het platform is openbaar toegankelijk, gratis en wordt wereldwijd gebruikt. izi.TRAVEL werkt er hard aan de wereldwijde standaard te worden voor audiotours in musea en steden.

Het gebruik van izi.TRAVEL heeft als voordeel dat je zelf geen nieuwe app hoeft te ontwikkelen als je een route wilt uitbrengen. Het systeem is kant en klaar, wordt professioneel doorontwikkeld en is daarom altijd beschikbaar. Ook hoeft de gebruiker niet meer voor jouw wandeling een speciale app te downloaden.

Er zijn al veel routes gemaakt met izi.TRAVEL. Als deze zich in in de buurt bevinden van de routes die wij gaan maken, dan kunnen ze aan elkaar gekoppeld worden. Je bezoeker wordt er dan op geattendeerd dat er meer interessants te beleven is. Zo kan een route die zich in een museum afspeelt onder de aandacht worden gebracht van bezoekers buiten op straat. En uiteraard ook omgekeerd.

Ook kunnen de routes worden bekeken als men nog niet in je stad is: iedereen kan wereldwijd, voordat de vakantie begint, al zoeken of er boeiende routes zijn te vinden op de vakantiebestemming.

Ik werk samen met izi.TRAVEL bij het publiceren van stadswandelingen en het optimaliseren van hun dienstverlening.